Sovellus

 

PetBaja 

Verkkokauppa - Eläinlääkäri - Myymälä - Trimmaamo Turku

 

 

 

Turun Myymälä & Eläinlääkäri & Trimmaus

Turussa koira ja kissa väkeä palvelee PetBajan eläinlääkäri, trimmaamo ja myymälä (josta löytyykin paljon enemmän tuotteita kun verkkokaupasta). 

PetBaja
Ruunikkokatu 1
20380 TURKU

Puhelin: 040 6822 103

Aukioloajat:

MA - PE
9:00 - 17:00

Eläinlääkärinajanvaraus: 040 6822 103

Hinnasto Eläinlääkäri

Trimmausajanvaraus: 040 6822 103

Hinnasto Trimmaamo

Tuotevalikoima Sivustollamme30-years

Koiratarvikkeet edullisesti PetBajan laadukkaiden tuotteiden valikoimasta! Valikoimamme sisältää tarvikkeet koiralle ja kissalle kotiin, näyttelyihin, trimmaukseen, kasvattamiseen, ulkoiluun, matkusteluun ja erilaisiin muihin harrastuksiin.

Maksaminen verkkokaupassa

Verkkokauppamme maksunvälittäjänä toimivat Paytrail ja Klarna.

Klarna-Paytrail

Kirjaudu sisään

Rekisteröitymällä / Kirjautumalla sisään sivustollemme saat siitä monenlaisia etuja! Näet esim. oman tilaushistoriasi, omat tietosi ovat valmiina, voit tehdä ostoslistoja ja pääset Outlet kategoriaan, jossa on vaihtuvia tarjouksia tuotteistamme ja poistotuotteita.

Trimmaajat hyötyvät myös rekisteröitymisestä sivustollemme. Muista kertoa rekisteröitymisessä "lisätietoja" että olet ammattitrimmaaja! Ja muista tilatessa aina kirjautua ensin sisään.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin voit pyytää uutta "Oma tili" kohdasta.

Lisätietoa Rekisteröityneille

Some (Facebook ja Instagram)

Tutustu myös some sivuihimme, jossa ilmoitamme tarjouskampanjoistamme ja uutuuksista! Facebook PetBaja ja PetBaja.fi, Instagram petbaja.finland ja soposh_finland

Bonuscard -myymälä ja Bonuscard -verkkokauppa

PetBaja on nyt mukana Bonuscard -järjestelmässä. Voit käyttää normaalisti Bonuscard alennuksia myymälässämme, mutta voit tehdä myös Bonuscard ostoja verkkokauppamme kautta. Laita lisätietoja kohtaan tieto "Bonuscard" ja mikäli tietonne löytyvät Bonuscard -järjestelmästä niin teemme teille alennusprosenttianne vastaavan hyvityksen tilauksestanne. Bonuscard alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eli jos tuote on alennuksessa et voi saada Bonuscard alennusta. Esim. Nature's Protection kasvattaja-alennus on 20% (myös kasvattajasäkeistä).

Bonuscard_logo2

Uudet Tuotteemme tai Brändit

UUTTA! Brit Veterinary ruoat, Nature's Protection, Farm, Carnilove, Botaniqa, Chris Christensen, Heiniger, Utsumi, Easy Cut Trimmaussakset, Madan, Tauro Proline, Dr. Seidel, PSH, EZ Groom, #1 All Systems tuotteet, TIKIMA, SO POSH Professional tuotteet, Yento Trimmaussakset

Uutuudet sivun linkki

Tästä kategoriasta näet uusimmat sivuille lisätyt tuotteet (klikkaa vain alla olevaa logoa);

UUTUUDET

Toimitukset

POSTNORD  ILMAINEN TOIMITUS MANNER-SUOMEEN YLI 70 EURON TILAUKSILLE!  Alle 70 euron tilauksien pakkaus- ja toimituskulut 4,70 euroa. Toimitukset myös SmartPost -pakettiautomaatteihin ympäri Suomen! 

Nyt toimitukset myös Viroon, Tanskaan, Ruotsiin, Latviaan ja Liettuaan 8,90 euroa! Huom! Valitse Baltiaan Paytrail maksunvälittäjäksi, niin voit maksaa.

Toimitukset nyt PostNordin kautta kaikkialle Suomeen ja muualle EU:n alueelle!

100 % suomalainen verkkokauppa!

Tervetuloa tutustumaan!

PetBaja - Best for Your Pets

PetBaja - Best for Your Pets. Lemmikkieläintarvikkeita, kosmetiikkaa ja trimmausvälineitä koirille ja kissoille!

Perinteinen näkymä