Look at Me, I'm Tangle Free Takkujen Selvitys Spray

Tuotenro: SO-TF3025
14,90 €
alkaen 13,41
Säästät 10 %


Look at Me, I'm Tangle Free SpraySO_POSH_Logo

Look at Me, I'm Tangle Free Takkujen Selvitys Spray

KAIKILLE TURKKITYYPEILLE

Tehokas ja kosteuttava takkujen selvitysaine ja harjausspray kaikille turkkilaaduille. I'm Tangle Free - suihkuta vain tämä kaksivaiheinen käsittely suoraan takkuihin riippumatta siitä, onko karva märkä vai kuiva, ja kampaa tai harjaa ne varovasti auki. Voit käyttää tätä tuotetta myös harjausnesteenä tai karstauksen yhteydessä kosteuttamaan. Se ravitsee, kosteuttaa ja tasoittaa turkkia.

Koko:

  • 250 ml (spray)
  • 5 L (kanisteri)

Kuinka käytetään: Ravista pulloa hyvin ennen jokaista käyttöä. Älä huuhtele ainetta pois turkista. Suihkuta vain tämä kaksivaiheinen käsittely suoraan takkuihin riippumatta siitä, onko karva märkä vai kuiva, ja kampaa tai harjaa ne varovasti auki. Isoissa takuissa voit suihkuttaa sprayta takkuihin ja hieroa sitä sormilla takun sisään, joka auttaa takun avautumista ja voit sormin ensin halkoa takkuja pienempiin osiin. Tämän jälkeen kampaa tai harjaa turkki auki. Voit käyttää tätä tuotetta myös harjaussprayna tai karstauksessa.

Huom! Ravista myös hyvin kanisteria ennen kuin täytät siitä spray pulloa!

Aineosat: Aqua, Linseed Oil, Hydrolized Weat Protein, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Parfum

SO POSH

Suosittelemme myös

SO POSH Coat Oil
alkaen 16,11
SO POSH So Black Shampoo
alkaen 19,71

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Turkinhoito, Koiran Hoitoaine, SO POSH Professional Tuotteet, SO POSH Professional Hoitoaine, SO POSH Turkinhoito, SO POSH Hoitoaine, Harjausneste & Takunavausaine, SO POSH, Turkinhoito